Facebook
Facebook van Patrick van der Meer

 

 

 

 

 

 

 Laury de Wit
De samenwerking tussen Laury en Patrick is er al vanaf de tijd van de IJzeren man in Weert. Laury kwam daar tegelijk met Patrick, in eerste instantie om stage te lopen en daarna in dienstverband.
Patrick en Sylvia verhuisden naar Naaldwijk en Laury werkte als Groom/stalmeester op een aantal bedrijven ook in het buitenland. In 2002 verhuisde Laury mee naar Naaldwijk om het stalmanegment van Patrick en Sylvia te verzorgen. Laury is de grote steun en toeverlaat en zorgt dat Patrick zich zoveel mogelijk met het rijden en lesgeven kan bezighouden. Buiten het groom werk zorgt zij voor het hele stal managment, het indelen van het personeel, contact met dierenarts en hoefsmeden, en verder ongeveer alles wat niet met het rijden zelf te maken heeft.
 
   
Melanie Woutersen

Vanaf 2009 is Melanie als stalruiter werkzaam bij trainingsstal de Hoeve. Melanie rijdt de paarden van de stal, maar ook paarden van pensionklanten of trainingsklanten.

Met haar eigen paard Adelheid is zij startgerechtigd in de klasse ZZ L en ze brengt ook paarden van trainingsstal de Hoeve uit op wedstrijden.

 
   
Sophia Zuyderwijk

Voor de overname van "manege de Hoeve" werkte Sophia er al. Na de overname is zij gelukkig gebleven, en zij zorgt al jaren voor de kantine.

Sophia zorgt voor de bestellingen en schoonhouden van de accomodatie en natuurlijk ook de sociale contacten met de klanten.

 
     
Karin Arkenbout

Veel pensionklanten, en zeker de ponyruiters, krijgen hun opleiding bij Karin. Ze geeft lessen aan beginnende ruiters tot en met ruiters op nationaal niveau, maar ook aan mensen van buiten af in zowel dressuur als springen.

Karin reed eerder al lichte tour en start nu ZZ Z met haar eigen paarden.

Op de dagen dat Patrick er niet is staat zij altijd klaar voor de klanten en weet altijd een passende oplossing te vinden.

 
 
Damian van Son

 

 
 
Karin Bekkenkamp

Karin werkt al bij de Hoeve vanaf dat ze een jong meisje was.

Bij de overname is zij het manege gedeelte van de Hoeve gaan regelen. Menig Westlandse ruiter heeft bij Karin leren paardrijden.

Na het beëindigen van de manegeactiviteiten verzorgt Karin de groeplessen waarin de pensionklanten, maar ook mensen van buiten af kunnen meerijden. Zeker de pony ruiters slaan het liefst geen les van Karin over.
Daarnaast werkt Karin ook een aantal ochtenden op stal.

 
 
Jan van der Meer

De vader van Patrick heeft er voor een groot gedeelte voor gezorgd dat er zo'n mooi bedrijf staat aan de Galgeweg.

De eerste jaren is hij bijna dag en nacht bezig geweest met het (ver)bouwen van de accomodatie. Onder het mom van "zorg jij voor de paarden en de klanten dan zorg ik voor het onroerend goed" heeft hij bijna alles zelf gebouwd.

Nog steeds is hij veel te zien in Naaldwijk en iedere maandag ochtend vroeg zit hij op de shovel om de boxen uit te mesten.

 
 
 
Onze Sponsors:
 
 
Copyright © 2016 Trainingsstal De Hoeve Design: RG Solutions