Facebook
Facebook van Patrick van der Meer

 

 

 

 

 

 De CAVALOR paardenvoeders brengen de toegevoegde waarde die uw paard nodig heeft om zich harmonieus te ontplooien. De prestaties en fysieke conditie van uw paard zijn afhankelijk van verschillende factoren waarvan de voeding één van de belangrijkste is.
Dankzij de CAVALOR paardenvoeders beschikt u over de energiebronnen en natuurlijke, makkelijk verteerbare basisproducten van de hoogste kwaliteit.
De Casco paardrijcaps staan bekend bij iedereen die aan paardensport doet om hun uitstekende kwaliteit en veiligheid met een chique uitstraling.
Getest door ruiters op internationaal niveau.
Alle Passier producten zijn handgemaakt van topkwaliteit materialen - en zijn onderworpen aan constante kwaliteitscontrole tijdens het productieproces.
Dat is hoe Passier zadels, hoofdstellen en accessoires voldoen aan de hoogste normen voor Passier kwaliteit wereldwijd. Sinds jaren rijdt Patrick met zadels en hoofdstellen van Passier.
Patrick vind het belangrijk dat de paarden niet in de beweging worden belemmerd door het zadel. Hij rijdt op het type GG extra. Dit geeft de ruiter de mogelijkheid om in balans te zitten en dit bevorderd het onafhankelijk zitten en het geven van de juiste hulpen.
Daarnaast is de kwaliteit van de zadels fantastisch.
De hoofdstellen van Passier zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. De fortuna heeft elastiek bij het kopstuk en is extra uitgesneden bij de oren zodat het paard nog minder druk achter de oren krijgt. Voor sommige paarden werkt dit heel plezierig.
Het rondgenaaide hoofdstel ICARIS is een prachtig hoofdstel met een mooie brede zachte neusriem. Patrick rijdt graag met de rubberen eventing teugel omdat deze fijn in de hand ligt en niet uit je hand glijdt oom bij slecht weer.
De overige spullen zoals zadelzeep, leder olie, maar ook zadeldekjes, dekens en transportbeschermers zijn fijn in het gebruik en van super kwaliteit.
 
Kingsland heeft een uitgebreid assortiment artikelen voor ruiter en paard van zeer goede kwaliteit. Het merk presenteert altijd vier seizoensgebonden collecties per jaar.
 
De specialiteit van Jeannette Kompier is om met homeopathie de gezondheid van paarden te verbeteren en de oorzaak van klachten aan te pakken.
Met haar homeopathische methode Integra kan zij snel en zeker de oorzaken vinden van allerlei klachten.
 
Het kenmerk van Dominick dekens is de fijne pasvorm en de onbeperkte bewegingsvrijheid. Die bewegingsruimte geeft ook extra comfort, voorkomt schuurplekken en maakt de dekens geschikt voor de stapmolen.
 
Bij President Dressage Stables kunt u terecht voor de aankoop en verkoop van top segment dressuurpaarden.
Ook verzorgen zij de training en instructie van uw paard, en eventueel uzelf, tot aan Prix St. George niveau.
 
Van Donge & De Roo is één van de toonaangevende leveranciers van Rotterdam in expeditie en logistiek.
D&R biedt wereldwijde geïntegreerde deur-tot-deur logistieke diensten afgestemd op individuele eisen en behoeften van de klant.
 
Het Huisdierenziekenhuis en de Kliniek voor paarden in Honselersdijk, de twee dierenklinieken in Den Haag, Leyweg en de Vogelkelder, en dierenklinieken Wateringen, Monster, en 's-Gravenzande vormen samen het Veterinair Centrum.
 
Boek nu bij Papagayo Travel uw complete VIP vakantie naar Papagayo Beach & Lounge Resort of Papagayo Beach & Design Hotel op Curaçao en geniet van een onbezorgde vakantie vanaf vertrek tot aan uw thuiskomst.
 
Bijdragen aan het succes van onze cliënten, dat is wat ons drijft. Onze inzet is er voortdurend op gericht uw juridische mogelijkheden optimaal te benutten. Daarom mag u van ons een betrokken, proactieve en doelgerichte opstelling verwachten.
 
Grecon Adviesbureau BV is opgericht door paardenliefhebbers in 1990.
Of het nu gaat om binnen of buitenbakken, manegebodems, stallen of leveranties van trainingwagens, hekwerken, longeerringen, alles is op maat leverbaar en kan worden aangepast aan uw situatie. Met onze know how, kennis en ervaring in binnen en buitenland zijn wij in staat om van uw liefhebberij een professioneel paardenbedrijf te maken.
 
Petrie maakt eersteklas paardrijlaarzen voor ruiters die hun aandacht willen richten op het paardrijden. Onze perfect passende rijlaarzen sluiten aan en knellen niet en zijn essentieel voor het contact tussen ruiter en paard.
Daarnaast maken onze rijlaarzen de outfit compleet en de look subliem. Een verlengstuk van je persoonlijkheid. Als alles klopt, kun jij je volledig ontspannen of juist concentreren.
Dat komt elke prestatie én presentatie ten goede.
 
Anemone Horse Trucks heeft met al haar klanten iets gemeen, dat is de passie voor paarden. Vanuit die passie leveren wij al sinds 1996 paardenauto's aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland. Van amateursporters tot internationale topsporters.
 
Copyright © 2016 Trainingsstal De Hoeve Design: RG Solutions