Facebook
Facebook van Patrick van der Meer

 

 

 Patrick en Sylvia van der Meer runnen sinds 1997 Trainingsstal "de Hoeve" in Naaldwijk. In de loop der jaren is het bedrijf uitgebouwd tot een erkend FNRS bedrijf met 4 sterren en een veiligheidscertificaat.

Zeker zo trots zijn Patrick en Sylvia op hun drie schitterende dochters. Dana, Finette en Veerle.

Als ruiter en instructeur is Patrick geen onbekende. Het eerste paard waar de toen nog jeugdige Patrick bekendheid mee kreeg was Clark ATA.
Na diverse successen op de landelijke wedstrijden, maakte de combinatie de overstap naar de nationale dressuursport waar hij succesvol tot en met de lichte tour heeft gereden. Na het behalen van de ORUN instructeurs opleiding was Patrick twee jaar in dienst bij de K.N.F.(tegenwoordig de K.N.H.S.)

Hij reed de jonge K.W.P.N. hengsten in het verrichtingsonderzoek en was cursusleider van de ORUN instructeursopleidingen 2de en 3de fase. Vervolgens werkte hij drie jaar bij dressuur- en springstal de IJzeren Man in Weert waar hij succesvol was met verschillende paarden. Ook bracht hij de KWPN goedgekeurde hengst Amsterdam uit in de hengstencompetitie.
Terug in het Westland bleef Patrick verbonden aan de Orun voor het geven van instucteursopleidingen, bijscholingen en het afnemen van examens. Voor het KWPN werkt hij als testruiter voor het verrichtingsonderzoek.

Meerdere lichte en zware tour paarden werden door Patrick afgericht en uitgebracht. Het paard Breaking Dawn (onder Patrick bekend als Ultiem's Flemming) werd door Patrick opgeleid en liep op de olympische spelen onder Ashley Holzer.

In 2006 werd Patrick met zijn top paard Uzzo wereldkampioen 5 jarige dressuurpaarden en in 2007 wonnen zij de bronzen medaille bij de zes jarige.

In 2015 won het Nederlandse team de landenwedstrijd in Rotterdam. Dit was de eerste keer met 4 heren in het team nl Edward Gal, Hans Peter Minderhout, Diederik van Silfhout en Patrick van der Meer.
Mede door deze prestatie werd dit team afgevaardigd naar het Europees Kampioenschap In Aken. In Aken won het team Goud.

Na de gouden team medaille werd Uzzo verkocht aan Charlotte Kruiniger. Patrick begeleid de nieuwe combinatie en de eerste successen zijn al geboekt.
Binnen enkele maanden werd Patrick weer opgenomen in het Olympisch kader met zijn paard Zippo.

Patrick rijdt al jaren met Passier. De hoofdstellen van Passier zijn van top kwaliteit, super pasvorm en mooi. De zadels geven de paarden een optimale bewegingsvrijheid en zijn van top kwaliteit. Ook de overige producten zijn duurzaam en fijn in het gebruik.
"Voor mij heeft Passier de beste kwaliteit spullen", aldus Patrick van der Meer.

 

Sylvia behaalde haar instructeursdiploma's in Ermelo, waar ze Patrick leerde kennen.
Zeer succesvol reed ze in de basis sport met meerdere paarden.
Met Clark maakte ze de overstap naar de gespecialiseerde wedstrijdsport en reed meerdere paarden t/m lichte tour.

Na de geboorte van de 3 dochters houdt ze zich voornamelijk bezig met de administratie, instructie en rijdt ze hobbymatig.

 
Onze Sponsors:
 
Copyright © 2016 Trainingsstal De Hoeve Design: RG Solutions