Facebook
Facebook van Patrick van der Meer

 

 

 

 

 

 

 U kunt ons vinden op het volgende adres:

 

Galgeweg 25
2671 MR  Naaldwijk
Bezoekadres (TomTom): Hoogwerf 5, Naaldwijk
Indien u contact met ons wilt opnemen dan kan dat via het volgende e-mailadres:
  info@trainingsstaldehoeve.nl
Bezoek ook eens ons gastenboek.
 

Grotere kaart weergeven
Routebeschrijving
Vanuit Rotterdam (A20)
U rijdt op de A20 richting Hoek van Holland. Aan het einde van rijksweg A20 komt u op een verkeersplein met stoplichten. Ga rechtdoor richting 's-Gravenzande, bij de 1e rotonde links richting
s'-Gravenzande, de volgende rotonde rechts richting s'-Gravenzande volgen, dan de volgende rotonde rechts richting sportpark De Hoge Bomen. Bij deze rotonde ziet U het bord van Trainingsstal de Hoeve al met een pijl naar rechts. Volg de weg met de bocht mee naar links en aan uw linkerhand vindt u de oprit van onze trainingsstal 'De Hoeve'.
 
Vanuit Amsterdam / Den Haag (A4)
U rijdt op de A4 richting Den Haag Zuid/Delft. Neem de afslag Den Hoorn/De Lier. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Bij het stoplicht gaat u links richting De Lier. Bij de 2 rotondes neemt u de tweede afslag (rechtdoor). Bij het derde stoplicht gaat u rechts richting 's-Gravenzande, bij de 1e rotonde links richting s'-Gravenzande, de volgende rotonde rechts richting s'-Gravenzande volgen, dan de volgende rotonde rechts richting sportpark De Hoge Bomen. Bij deze rotonde ziet U het bord van Trainingsstal de Hoeve al met een pijl naar rechts. Volg de weg met de bocht mee naar links en aan uw linkerhand vindt u de oprit van onze trainingsstal 'De Hoeve'.
 
Onze Sponsors:
 
 
Copyright © 2016 Trainingsstal De Hoeve Design: RG Solutions